Vijesti

Borderlands 3 niže prodajne rekorde

Prvenstveno zahvaljujući politici eskluzivnosti na Epic Games Store platformi mnogi domaći naslovi su odlučili za početak preskočiti Borderlands 3, međutim, očito je kako je u ostatku svijeta on postao pravi hit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako se izdavač 2K pohvalio kako s ovaj looter shooter u prvih 5 dana prodaje uspio prodati u čak 5 milijuna primjeraka čime je postao najbrže prodavana igra u povijesti kompanije.

Zanimljivo, dok izdavači AAA igara na različitim konferencijama tvrde kako udio digitalne prodaje igara još nije dostigao ni 50% prodaje, 2K je potvrdio kako je čak 70% kopija Borderlandsa 3 prodano digitalnim putem.

Čisto za usporedbu, Borderlands 2 je dosad u svijetu prodan u impresivnih 20 milijuna primjeraka, čemu su definitivno najviše pripomogle razne rasprodaje i poprilično dug razmak između dvije igre. Stoga je za očekivati da na naredni Borderlands nećemo čekati toliko dugo, dok smo prilično uvjereni kako će “trojka” doživjeti još jednu eksploziju jednom kad ona izađe na Steamu negdje u travnju iduće godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano