Vijesti

Borderlands GOTY stiže na PS4, PC i Xbox One

Nije još 100% službeno, ali 99% je sigurno. Ne treba nikoga čuditi ova vijest jer zadnjih 7 dana Gearbox putem Twittera gotovo svaki dan otkriva “nove” teasere za igre koje će pokazati idući tjedan na PAX East showu.

Već smo vidjeli teasove za Borderlands 3, Duke Nukem i Bulletstorm za Switch pa smo tako dobili i teaser za igru koja će izgleda biti sasvim novi IP, a uključuje robote.

Ima li potrebe za ovom igrom?

Moram biti iskren i reći da sam prvi dio Borderlandsa obožavao i u igru sam zajedno s prijateljem “utukao” na stotine sati, no ne znam želi li danas tržište igrati Borderlands 1?

Veliki “hint” o postojanju igre otkrila nam je ESRB agencija koju vidite na svakoj igri u EU jer ona je ona koja kaže “ova igra je za +18 godina ili +7 godina.” Znate da imamo PEGI i ESRB, a upravo nam oni često (nenamjerno) otkriju nove naslove i samo potvrde sve moguće glasine.

Igra je izašla davne 2009. godine

Borderlands GOTY prema njima dolazi na sve moguće platforme osim Switcha, a pretpostavljamo da će igra imati ažurirane vizuale te da će ponuditi 4K, HDR i 60 FPS-ova na svim platformama. Očekujte otkrivanje igre u idući četvrtak.

Oznake

1
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
FensiSuperstar Recent comment authors
novije starije popularnije
FensiSuperstar

realno debilana.

Povezano

Back to top button
Close
Close