Vijesti

Borderlands GOTY stiže na PS4, PC i Xbox One

Nije još 100% službeno, ali 99% je sigurno. Ne treba nikoga čuditi ova vijest jer zadnjih 7 dana Gearbox putem Twittera gotovo svaki dan otkriva “nove” teasere za igre koje će pokazati idući tjedan na PAX East showu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već smo vidjeli teasove za Borderlands 3, Duke Nukem i Bulletstorm za Switch pa smo tako dobili i teaser za igru koja će izgleda biti sasvim novi IP, a uključuje robote.

Ima li potrebe za ovom igrom?

Moram biti iskren i reći da sam prvi dio Borderlandsa obožavao i u igru sam zajedno s prijateljem “utukao” na stotine sati, no ne znam želi li danas tržište igrati Borderlands 1?

Veliki “hint” o postojanju igre otkrila nam je ESRB agencija koju vidite na svakoj igri u EU jer ona je ona koja kaže “ova igra je za +18 godina ili +7 godina.” Znate da imamo PEGI i ESRB, a upravo nam oni često (nenamjerno) otkriju nove naslove i samo potvrde sve moguće glasine.

Igra je izašla davne 2009. godine

Borderlands GOTY prema njima dolazi na sve moguće platforme osim Switcha, a pretpostavljamo da će igra imati ažurirane vizuale te da će ponuditi 4K, HDR i 60 FPS-ova na svim platformama. Očekujte otkrivanje igre u idući četvrtak.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano