Vijesti

Braćo gejmeri, “jubitjuberi” i ostali, veselimo se jer stiže Grand Theft Auto 6!

Ako za jednu igru možete reći da za nju svi znaju onda je to Grand Theft Auto iliti GTA! Zna i staro i mlado i moja mama Nada koja nema pojma o igrama, a zna i onaj moj nećak gejming kežualac! I mali Pero koji ima 5 godina, ali igra GTA!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GTA je fenomen u svijetu igara. Igra koja se godinama poslije izlaska i dalje prodaje kao luda i koja se godinama poslije svaki mjesec nalazi u samom vrhu po broju prodanih primjeraka je fenomen. Kao što sam naveo u podnaslovu, GTA je sam veći od 99% ostalih igara jer za GTA znaju apsolutno svi. Nekako smo se nadali da je Rockstar već započeo rad na GTA VI, iako ga ne želimo požurivati jer čekamo iduće remek-djelo zvano Red Dead Redemption 2. Rockstar je prilično velik studio i, po dostupnim informacijama koje su se pojavile kasno sinoć, na igri radi već od kraja 2014. godine. Uzmite ovu informaciju s dozom opreza, ali ako se pokaže točnom, novi GTA trebali bismo igrati na samom zalasku trenutne generacije konzola ili pak na samom početku izlaska nove generacije konzola. Dakle, tamo negdje za 2 godine.

Kako znamo da Rockstar već radi na GTA VI? Zahvalimo se glumcu Timu Neffu (da, znam da nikada niste čuli za njega) koji se u svom životopisu pohvalio da je radio na Red Dead Redemptionu 2, a od jučer je nadodao i novu igru na kojoj radi, a to je GTA VI! Navedeni glumac radi na motion captureušto znači da je rad na igri itekako u punom zamahu. Ne idete raditi motion capture koji košta jako puno ako nemate debelo spreman kostur igre. Budući da RDR2 tek treba izaći, ne očekujemo puno informacija oko novog GTA VI. Možda idući E3, a možda ni tada, ali ostaje nam maštati i škicati životopise ne bismo li saznali nešto novo.

Gdje želite vidjeti novi GTA? U kojem gradu i vremenu?

Ažuriranje vijesti (28. 7. u 15:30)

Nažalost, informacije u životopisu spomenutog glumca su lažne odnosno netočne, izvještava Yong Yea u svom videu. Naime, Tim Neff je na Twitteru izjavio da ne radi na GTA VI te objasnio da je ta informacija rezultat trolanja ili zatipka s obzirom da je glumac neko vrijeme radio na GTA V. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano