Vijesti

Brzo, vrlo brzo vidjet ćemo PlayStation 5 gameplay Godfall-a

Ajmo biti potpuno iskreni – Godfall nas najviše zanima jer je to prva igra koja je službeno potvrđena kao PlayStation 5 launch naslov, iako će igra zapravo doći i na PC. Vas koji volite loot igre, možda će igra zanimati bez obzira na PS5 etiketu, ali veliku većinu zanima samo zbog PS5-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stari i zastarjeli leakani gameplay

Još više nas sve zanima kad će taj famozni PlayStation 5 event i kad će Sony konačno otvoriti pipu informacija koje svi žele čuti, vidjeti i osjetiti. Mi stvarno očekujemo da će se to dogoditi u idućih 10 dana jer ako pratite malo društvene mreže – PlayStation igračima je stvarno više dosta šutnje.

Gearbox je završio svoje izlaganje na PAX East-u, a na sajmu je bio prisutan i Godfall. Doduše – igra je bila prisutna s istim trailerom kojeg smo već i vidjeli.

No, ono što je zanimljivo i što nas zanima – developeri su potvrdili nakon mnogobrojnih upita kako ćemo PlayStation 5 verziju “vidjeti jako, jako brzo.”

Kad i gdje? Pa na PS5 eventu – logično. Sumnjamo da će Gearbox samo tako ispucati trailer za PS5 igru i to je to. Zbog corona virusa moguće je da nekog velikog događaja neće biti, već će Sony predstaviti PS5 putem nekakve već snimljene video konferencije.

Kad? Uskoro.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano