Vijesti

Iscurio Destiny 2: New Light; osnovna igra i Year One ekspanzija postaju besplatni, a Shadowkeep stiže u rujnu

Ovo uzmite s malom dozom opreza jer nije službeno potvrđeno. No, surfajući bespućima Twittera, naletio sam na objavu koja je nestala u samo par sekundi. No, nekad sam pametan, pa sam napravio print screen s dokazom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugledni portal Engadget, brzinom munje je uklonio ovaj tweet koji možete vidjeti na slici ispod, a koji kaže da Destiny i Year One sadržaj postaju besplatni. Vjerujemo na svim mogućim platformama, uključujući i Google Stadiju.

Kad ovome pridodamo glasinu da će večeras Google i Bungie objaviti kako će Destiny 2 podržati cross-save sve je jasno.

Ne zaboravite da je base verzija igre bila besplatna u PS+ ponudi, no sad će svi igrači na svim platformama igrati besplatno, uz dodatak Year One sadržaja koji uključuje dva manja DLC-a. Curse of Osiris (prosinac 2017) te Warmind koji je došao u svibnju prošle godine.

*UPDATE*

Netko je uspio i uhvatili sliku članka. Dakle, definitivno je potvrđeno. Osnovna igra i Year One ekspanzija postaju besplatni. Novo ime koje će taj bundle dobiti je Destiny 2: New Light.

Nova ekspanzija Destiny 2: Shadowkeep stiže u rujnu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano