Vijesti

Bungie više neće biti samo Destiny studio, već će raditi i nove igre

Pa, bilo je i vrijeme Bungie! Studio koji je nekad radio fantastične igre, doslovno je već godinama zapeo u Destiny univerzumu. Znamo svi da je prošle godine Bungie pobjegao od Activisiona, te je kupio sva prava na Destiny, ali i na umjetničku slobodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne brinite, i dalje će Bungie raditi na Destinyju koji mu je donio hrpu love. Suprotno razmišljanjima – Destiny nije uopće fail, nego sasvim suprotno. Naravno da će doći i Destiny 3.

No, iz Bungiea su potvrdili kako žele raditi i druge, nove igre, pa tako do najkasnije 2025. godine (ne znam hoću li biti živ do tada), planiraju izdati minimalno jednu veliku i novu “AAA” igru. Dakle, moguće je da će ih biti i više.

Jedna od najboljih FPS igara svih vremena made by Bungie!

Studio navodno već nešto radi mimo Destinyja, ali je još sve u jako ranoj fazi. Destiny će i dalje ostati fokus, no za sve nas koji nismo ljubitelji Sudbine, veseli vijest da će Bungie raditi nešto novo. Nažalost, to vjerojatno neće biti Halo jer Microsoft ima svoj vlastiti studio koji radi na Halo franšizi.

Bilo bi ludo da MS odriješi kesu i ponudi neovisnom Bungieu milijune da ponovno naprave najbolju Halo igru.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano