Vijesti

Čak 2 Hrvata u elitnoj momčadi tjedna FIFA-e 19! Čovjek koji je osvojio sve i kršni mladić iz Vinjana Donjih

I to u prvih 11!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve sam vam otkrio u naslovu, pa ne morate kliknuti na vijest. Šalu na stranu, nakon dugo, baš dugo vremena opet imamo naša 2 igrača u elitnoj momčadi FIFA-e 19. Nadam se da imate coinsa ili pravih para da si možete kupiti novčiće (iako to ne preporučujem) jer tako samo dajete poticaj EA-u da i dalje nastavi zarađivati milijune na mikrotransakcijama. No, ako baš želite imati u ekipi Luku Modrića i Ante Rebića koji su dio ekipe tjedna od 19 sati, vjerujem da ćete nekako pronaći način kako ova naša dva majstora kupiti ili nabaviti. 

Ante Rebić tako ima ocjenu 82 dok naš Lukica ima 92. Ne zaboravite da je Luka Modrić i u FIFA 19 ekipi godine, gdje mu je ocjena 99, ali dobiti Luku ili bilo kojeg igrača je znanstvena fantastika. Osim ako nećete potrošiti na tisuća kuna ili imate spremne milijune virtualnih novčića. Modrić i Rebić su preko vikenda odigrali fantastične utakmice za svoje klubove stoga i ne čudi što su u ekipi tjedna.

DxmrL9tVsAoWILx

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano