Vijesti

Čak ni nakon pola godine od izlaska, NieR: Automata nema službenu zakrpu za PC

Što se čeka? Sudnji dan?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon nekog vremena od izlaska igre NieR: Automata, igrači PC verzije su se sustavno bunili na probleme u igri što se tiču izvođenja te rezolucije. Square Enix je bio inertan sve do lipnja kada su se konačno oglasili kako će napraviti zakrpu i riješiti probleme.

Međutim, 2 mjeseca od izjave se ama baš ništa nije dogodilo na tom polju. NieR: Automata i dalje boluje od istih problema koje je moguće riješiti FAR modifikacijom koja je neslužbena. Nvidia i AMD su uskočili i napravili drivere koji sprječavaju da zaslon odjednom usred igranja postane prazan ili bijee boje.

Square Enixova svojevrsna kontrola štete u vidu izjave koja se neće obistiniti ili ipak rade na zakrpi pa im još treba vremena? Tko će znati. Jedino je sramota da relativno komercijalno uspješna igra kao što je NieR: Automata dobija ovakav “tretman na PC-u”. Ako kanite igrati igru na PC-u, instalirajte FAR mod jer je to još uvijek jedini način za rješavanje problema ili igrajte radije igru na konzoli.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano