Vijesti

Call of Duty 2019 je jako sličan dobrom, starom Modern Warfareu kojeg smo svi voljeli

Ptice na grani i zmajevi u GoT-u znaju već da novi Call of Duty radi Infinity Ward. Također, svi skupa znamo da je riječ o Modern Warfare 4 naslovu. Nešto što su fanovi najviše željeli jer nitko ne želi igrati CoD gdje letimo i skačemo kao vještice ili ispuhani baloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki su već igrali igru…

Da, nije nikakva tajna da je Activision prije par dana pozvao NFL, NCA i razne ostale zvijezde koje su iza zatvorenih vrata igrale novi Call of Duty. Nadamo se samo da je to jasan znak da će igra biti uskoro predstavljena i široj javnosti jer obično je Activision uvijek u ožujku najavljivao novi CoD, a sad smo već na kraju travnja i ništa od službene najave.

No, zahvaljući brbljavim NFL zvijezdama shvatili smo da je zaista u pitanju MW4, a jednom od njih se slučajno sinoć “zalomilo” pa je otkrio da mu je do sad najdraži i najbolji CoD prvi Modern Warfare, a da je novi Call of Duty jako sličan njemu.

Već smo ranije pisali kako su iz Infinity Warda rekli da im je ovo do sad najambicioznija igra na kojoj su radili i jedan od najvaznijih Call of Duty projekata. Spominjao se i povratak korjenima, pa je sad svima jasno da je sve ovo bilo točno. Izgleda da je Infinity Ward napravio igru za fanove starog MW-a što je odlična vijest.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano