Vijesti

Call of Duty 4: MW Remastered dobiva remasterirani DLC

Activision još jednom unosi revoluciju u prodaju digitalnog sadržaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Godina je 2007. Sedma generacija konzola tek je započela uzimati svoj mah. Bilo je to vrijeme kada su dolaskom Xbox360 i PS3 konzole dobile pristup internetu, dok je samim time započela popularizacija DLC-a, koja je, svjedoci smo, danas kompletno preobrazila industriju. No, vratimo se mi u 2007., odnosno sad već u 2008., kad je Activision izbacio prvi DLC ikada u serijalu, i to za Call of Duty 4: Modern Warfare. Variety pack je tako donio četiri nove mape, koje su igrači na konzolama platili $10, dok je na PC-ju bio besplatan zahvaljujući sponzorima i samom početku popularizacije distribucije digitalnog sadržaja kroz Steam.

Danas, u vrijeme kada je remasteriranje starijih igara popularno, te kad smo naviknuli obično u paketima dobivati cijele serijale remasteriranih igara (zajedno s ekspanzijama), a za istu cijenu, Activision je odlučio za svoj remasterirani CoD4 prodavati remasterirani DLC.

Variety Pack remastered

Tako će na PS4 21. 3. izaći Variety Pack, paket od četiri remasterirane mape iz 2008. po cijeni od $15. Sjećamo se, sve četiri mape u ono vrijeme bile su zaista kvalitetne i popularne, nekima i najdraže u serijalu, stoga ne sumnjamo da će i ovaj sadržaj naći svoju publiku.

{gallery}varietypack{/gallery}

Također, Variety Pack trebao bi u donekle vrijeme stići i na PC i Xbox One, no zasad nema službenog datuma izlaska. Istovremeno, nas je strah izračunati koliko bi nas koštalo da okusimo čari kompletnog remasteriranog iskustva iz 2007./08.

https://www.youtube.com/watch?v=DcuSPrKFIvI

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano