Vijesti

Call of Duty: Infinite Warfare imat će realistični YOLO Mode

YOLO će biti za one kojima “intenzivno realistični” Specialist Mode ne predstavlja preveliku prepreku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Infinity ward će u COD: IW uvesti dvije nove razine težine. Prvi od njih nazvan je Specialist Mode i on će se otključati nakon što se završi kampanja za jednog igrača na bilo kojoj razini težine. Spomenuta težina trebala bi podići ljestvicu izazova malo više nego što su igrači serijala navikli.

Što donosi Specialist/YOLO Mode?

  • Nema regeneracije zdravlja, a ono se može obnavljati nečim što se zove Nano Shots.
  • Jedino što igrača štiti od “headshota” je kaciga, a kacige će se morati mijenjati kad prime određenu količinu štete.
  • Kacige i Nano Shots zauzimaju slotove za opremu, a morat će se savladati i tehnika naginjanja iza zaklona koja će biti kritična za preživljavanje.
  • Ako je igrač pogođen u noge, to će utjecati na kretanje, a ako je pogođen u jednu od ruku, bit će otežano nišanjenje ili upotreba opreme.

https://www.youtube.com/watch?v=_87zvl0LcEg

Nakon što pokažete vještinu i preživite Specialist Mode, otključava se YOLO Mode u kojem, baš kao što to kaže poznati akronim, imate samo jedan život. Izgubite li ga, odnosno poginete li, morat ćete s kampanjom krenuti od samog početka. Nešto slično vidjeli u DOOM-u gdje je samo s jednim životom trebalo završiti igru na težini Ultra Nightmare.

Call of Duty: Infinite Warfare izlazi 4. studenog za PC, PS4 i Xbox One, a više detalja pročitajte u našoj najavi (KLIK!).

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano