Vijesti

Call of Duty je svojom online prezentacijom na E3 pokazao punu brutalnost Drugog svjetskog rata

Rat je pakao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako nismo dobili dulji gameplay koji smo priželjkivali, prezentacija novog naslova, sada već legendarnog serijala, oduševila nas je surovim prikazom onoga što nas čeka. Kratak trailer provukao nas je kroz europska bojišta koja će obuhvaćati online komponenta igre. Mogli smo vidjeti da se spominje Normandija, Arnhem i ostala bojišta koja su bila mjesta povijesnih borbi.

Vrijeme je za povratak u prošlost.

Ono što se da primijetiti je da je sam combat i dalje frenetičan, no opet i blago usporen kako bi odgovarao vremenskom razdoblju u kojem se nalazi. Sledgehammer želi pokazati svu brutalnost rata, ukoliko ovako nastave, uspjet će u svome naumu. Ono što je posebno zanimljivo je izrađivanje dodataka za oružje usred borbe. Naime, u jednom se trenutku mogao primijetiti improvizirani prigušivač na M3 automatskom oružju. Isto tako, već vidimo da će bacač plamena biti oružje velike važnosti u multiplayeru. Čitav trailerpopračen je blues gospel stihovim: “Death don’t have mercy in this land.” Poprilično je jasno na kakvu su atmosferu ciljali ljudi iz Sledgehammera.

Moramo primijetiti da se veselimo ideji mogućeg uvođenja vozila. Više puta smo vidjeli prelete aviona, no isto tako i tenkove u pokretu. Hoće li tenkovi služiti samo za pordubljivanje atmosfere? Nadamo se da neće.

I dalje smo skeptični, Call of Duty serijal je koji ima mnoge fanove, ali i mnoge kritičare. WWII mogao bi biti prekretnica za serijal. Ne preostaje nam ništa nego čekati nove prikaze i nadati se najboljem. Za sada su na dobrom putu, a hoće li ostati na njemu doznat ćemo 3. studenog ove godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano