Vijesti

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered službena najava stiže uskoro

Ekipa iz Activisiona nikako naučiti da uz današnje dataminere i sve druge moguće wannabe hakere, morali bi biti oprezniji kad izdaju zakrpe za igre koje zapravo donose puno više toga nego što se čini na prvu. Kao što vam je poznato, danas je opet stigao prilično veliki patch u Call of Duty: Modern Warfare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim promjena za Modern Warfare, datamineri su iskopali ključne slike za nadolazeći Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered. Da, nije fake. Igra definitivno postoji i stiže vjerujemo vrlo brzo.

Kao što vidite, čini se kako će samo kampanja dobiti remaster tretman, dok o MP segmentu nema nikakvih naznaka. Mineri su iskopali već i pre-order bonuse.

  • Purchase Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered and receive the Underwater Demo Team Classic Ghost Bundle
  • OR Purchase the Ghost Pack: Oil Rig Bundle to receive Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered

Nije poznata još cijena igre, ali kao što smo rekli – uskoro očekujemo službenu potvrdu od samog Activisiona.

Originali Modern Warfare 2 izašao je sad već davne 2009. godine i pokupio je zaista brojne, brojne hvalospjeve. Vjerujemo da će Activision odraditi odličan posao baš kao što je to bio slučaj s prvim Modern Warfare remasterom.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano