Vijesti

Call of Duty: Modern Warfare ima i RPG elemente

Nije šala, zaista je tako. Znamo od ranije da je igra mračna, teška, realistična i da se neće možda svidjeti svim ljubiteljima Call of Dutyja baš zbog tih svih mogućih promjena. Primjerice, neki dan je bila drama jer su iz Infinity Warda rekli da će igra imati realistični bullet drop i već su nastali problemi jer to igrači ne žele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer je ekipa iz Infinity Warda otkrila da će Modern Warfare imati onaj granajući dialog odnosno vaše akcije u igri će utjecati na razgovor i izbor razgovora. To je nešto što nismo očekivali, ali svakako pozdravljamo.

Iz Infinity Warda nisu potvrdili, ali niti negirali hoćemo li onda igru trebati prijeći više puta da bismo vidjeli sve što igra nudi. Poznato je od ranije da će kampanja biti u fokusu igre i svi koji su igrali igru tvrde da je zaista pravo emotivno čudo.

Budite sigurni da će Modern Warfare jednostavno rasturiti ove godine. Pročitali smo toliko dojmova nakon E3-a i 99% su svi pozitivni što je zaista rijetkost.

Uostalom, pogledajte što kaže jedan od najboljih ljudi za ovakav tip igara.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano