Vijesti

Call of Duty: Modern Warfare ima i RPG elemente

Nije šala, zaista je tako. Znamo od ranije da je igra mračna, teška, realistična i da se neće možda svidjeti svim ljubiteljima Call of Dutyja baš zbog tih svih mogućih promjena. Primjerice, neki dan je bila drama jer su iz Infinity Warda rekli da će igra imati realistični bullet drop i već su nastali problemi jer to igrači ne žele.

Jučer je ekipa iz Infinity Warda otkrila da će Modern Warfare imati onaj granajući dialog odnosno vaše akcije u igri će utjecati na razgovor i izbor razgovora. To je nešto što nismo očekivali, ali svakako pozdravljamo.

Iz Infinity Warda nisu potvrdili, ali niti negirali hoćemo li onda igru trebati prijeći više puta da bismo vidjeli sve što igra nudi. Poznato je od ranije da će kampanja biti u fokusu igre i svi koji su igrali igru tvrde da je zaista pravo emotivno čudo.

Budite sigurni da će Modern Warfare jednostavno rasturiti ove godine. Pročitali smo toliko dojmova nakon E3-a i 99% su svi pozitivni što je zaista rijetkost.

Uostalom, pogledajte što kaže jedan od najboljih ljudi za ovakav tip igara.

Oznake

1
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
WooddieBone Recent comment authors
novije starije popularnije
WooddieBone

Pošto je CoD uvjek bio onaj kopile žanr između Battlefielda i Kantera ja definitivno pozdravljam novo usmjerenje.Ovo sve više djeluje ko naslov vrijedan kupovine.

Povezano

Back to top button
Close
Close