Vijesti

Call of Duty: Modern Warfare ipak ima battle royale mode za čak 200 igrača?!

Do sad smo vidjeli samo jedan, ali genijalni Modern Warfare trailer. Sve što znamo o igri je da se uvelike oslanja na gotovo novi grafički engine, imat će realističnu, teško probavljivu i emotivnu kampanju, kao i standardni multiplayer uz potpuno novi co-op mode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znate što je još zanimljivo? Infinity Ward i Activision nisu službeno nikada potvrdili, ali niti demantirali battle royale mode. No, čini nam se da će BR mode ipak biti u igri. Šuškanja već traju nekoliko tjedana, a sada jedan veći YouTube kanal tvrdi da ima pouzdane informacije u vezi BR modea.

Što je najbolje, sami developeri nisu negirali postojanje BR modea. Doduše, nisu ga ni potvrdili, no ako ga nema i neće ga biti, zašto to jednostavno ne potvrditi?

Battle royale od 152 igrača, a krajnji cilj je 200

Battle royale informacije govore kako je mapa 3 puta veća od one u Blackoutu. Trenutno Infinity Ward bez problema na mapi “gura” 152 igrača, a cilj je da ta brojka ode na 200. Sve te velike brojke koje sad čitate i vidite, omogućio je gotovo novi engine koji bez problema vrti BR mapu s toliko puno igrača.

Više detalja saznat ćemo uskoro. Activision je potvrdio dolazak multiplayer informacija vrlo brzo. Igra izlazi 25. listopada, a budite sigurni da ćemo u iduća 2 mjeseca dobiti dosta novih informacija.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano