Vijesti

Capcom iza sebe ima fantastičnu godinu, najbolju u povijesti

Baš kao i Electronic Arts, tako je i Capcom jučer svojim ulagačima predstavio rezultate za fiskalnu godinu koja je završila s krajem mjeseca ožujka.

Capcom je tako godinu završio s prihodom od preko 900 milijuna dolara i zaradom od preko 160 milijuna dolara, čemu je najviše pridonio Monster Hunter World koji je isporučen u nevjerojatnih 12 milijuna primjeraka. Što je i ujedno njihova najprodavanija igra svih vremena.

Što donosi budućnost?

Odličnoj poslovnoj godini pridonijeli su i Resident Evil 2 remake i Devil May Cry 5 koji su zaključno s ožujkom isporučeni u 4 i 2 milijuna primjeraka.

Za razliku od Electronic Artsa, unutar financijskog izvještaja Capcom nije najavio nikakve konkretnije planove za budučnost (čitaj: nisu otkrili igre), međutim, jako puno prostora posvećeno je novoj strategiji poslovanja koja se fokusira na kvalitetu rada, pa se planiraju brojne beneficije za svoje zaposlenike, a koje bi posljedično Capcom trebale svrstati u sam vrh najpoželjnijih kompanija za rad u gaming industriji.

Oznake

5
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
FensiSuperstarMaster_XWekyMunja Recent comment authors
novije starije popularnije
Master_X

Očekujem RE 3 Remake najavu,ako ne prije onda na E3.Također možda se pojavi i nova Onimusha igra budući da su u zadnje vrijeme samuraji ponovno popularni.

Weky

Zašto? Ja očekujem nove IP-ove, kojih Capcom nije imao već 15 godina. Čemu silni nastavci i remakeovi, to je stvar prošlosti.

Master_X

Vidiš na primjeru RE 2 Remake-a da to nije stvar prošlosti.Znači da ima i više nego zainteresiranih za Remakeove.Remasteri su za mene manje zanimljiviji.

Munja

Sutra nove informacije za Iceborne ekspanziju, očekuje se kako leakeri govore da će se raditi o ekspanziji veličine vanilla igre i cijenom kao da se radi o novom nastavku. Community je dosta aktivan, igra je i nakon godinu i pol živa i dobivamo dosta sadržaja iz mjeseca u mjesec tako da očekujem da će barem polovica vlasnika vanille kupiti i Iceborne. Para ko salate

FensiSuperstar

@master_x u brate Onimusha 3 remake plz

Povezano

Back to top button
Close
Close