Vijesti

CD Projekt RED potvrdio da planira izdati 2 “AAA” igre do kraja 2021. godine! Jedna je Cyberpunk 2077, a druga?

Nešto ovdje ne štima ili smrdi? Jer ako CDPR planira izdati dvije “AAA” igre u iduće dvije godine to bi značilo da je Cyberpunk 2077 debelo pri kraju ili da već duže vremena studio radi paralelno na drugoj velikoj igri?

Cyberpunk 2077 ove godine?

Ne znamo, ali nadamo se, iako jako teško. No s Poljacima nikad ne znaš što će izvesti i kakvog će zeca iz šešira izvući jer dolaze na E3 ove godine što su već potvrdili pa je moguće da nećemo samo doznati datum izlaska Cyberpunka 2077 i vidjeti novi gameplay, već ćemo možda vidjeti i tu novu AAA igru?!

Novi Witcher?

Je li moguće? Ne znamo, i iako CDPR je ogroman studio, kolike su realno šanse da studio radi na Witcheru 4? Možda nekakav spin-off, ali pravi i punokrvni nastavak? Teško.

CDPR je svoje planove potvrdio poljskom portalu koji je s njima imao intervju. Sumnjamo da novu verziju Gwenta računaju kao “AAA” igru, pa nas sad stvarno zanima o čemu je ovdje riječ?! I kao što znate, CDPR ne žuri sa svojim igrama dok ih ne dovede do savršenstva, pa nas čudi da ćemo dobiti još jednu “AAA” igru u iduće dvije godine…jedva čekamo!

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close