Vijesti

CDPR objavio gameplay slike iz nadolazećeg demoa Cyberpunka 2077 i svi su naravno poludjeli

Znate li koja igra na Gamescomu ima kilometarske redove? Znate li za koju igru se najviše ikada u povijesti Gamescoma čeka tako dugo u redu? Cyberpunk 2077. Niti jedna igra ranije nije podignula toliko prašine. Možda zato što je Poljska blizu Njemačke ili što stotine tisuće Poljaka žive u Njemačkoj? Ili je vjerojatnije što svi znamo kakva će ovo ogromna hit igra biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer smo gledali intervjue koje stalno daju developeri iz CDPR-a i iako manje-više svi su jednaki, a odgovori se ponavljaju, CDPR želi da igrači shvate kako je to RPG igra u svakom mogućem smislu, a ne FPS pucačina. Jer ne biste vjerovali, ali mnogi misle da je pucačina zato što igru igramo iz prvog lica.

Čitao sam i dojmove igrača (koje ne smiju pisati, ali tu i tamo prođe neki post na Reddit) kako je Cyberpunk 2077 igra koju treba vidjeti da biste vjerovali koliko dobro izgleda. Druga stvar koja se stalno provlači kroz dojmove je sloboda u igri i živi svijet igre. Gameri pišu da se igra nekad čini previše stvarnom koliko je dobra.

KLIK ZA UVEĆANJE

Kao da sve ovo nije dovoljno, jučer nas je ekipa nagradila slikama iz igre koje izgledaju fantastično. Ovo je PC verzija, a mi koji igramo na konzolama, mislimo da ćemo ovakvu kvalitetu dobiti (i veću) remakeom koji će sigurno doći na PS4 i Xbox Next.

KLIK ZA UVEĆANJE

Cyberpunk 2077 gameplay demo dolazi za otprilike 6 dana i jedva čekamo vidjeti novi gameplay. Kao što znate, igra dolazi 16.4.2020. godine i to na PS4, Xbox One, PC i Google Stadiju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano