Vijesti

Čekanju je kraj, Amazon furiozno najavio Darksiders 3!

Bez potvrde THQ Nordica, danas nas je zatekla iznenadna najava Daksidersa 3 na Amazonu, popraćena s par fotografija koje dokazuju da igra u poodmakloj fazi razvoja!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz fotografije koje prenosimo i ovdje, stavljen je datum izlaska za PC, PlayStation 4 i Xbox One, koji bi mogao biti 31. prosinca 2018.

U trećem nastavku igramo u ulozi Fury, kako je opisuju „najnepredvidljivije i najenigmatičnije jahačice Apokalipse“. Fury je ustvari čarobnica koja u borbu ulazi oboružana bičem i magijom kako bi vratila balans dobra i zla na Zemlji. Tako je Fury treći lik s kojim imamo prilike upravljati u ovom serijalu, nakon dobro nam poznatih likova kao što su War i Death. Četvrti lik, Strife, stiže u (nadajmo se) četvrtom nastavku. U Darksiders 3 glavni zadatak bit će nam poraziti Seven Deadly Sins u postapokaliptičnom okruženju.

Darksiders 3 razvija Gunfire Games, studio koji je osnovala ekipa koja stoji iza Vigil Games, ugašenog proizvođača orginalnih Darksidersa.

Do novih vijesti, trailera i ostalog, pogledajte dostupne slike:

 

https://www.youtube.com/watch?v=Q-QgJ-EFq7A

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano