Vijesti

CoD: Infinite Warfare beta ovaj vikend otvorena za sve igrače

Dobre vijesti stižu iz Activisiona, ulaze u otvorenu bitku s BF1. A mi volimo bitke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon prošlog vikenda gdje su samo PlayStation 4 igrači koji su prednaručili Infinite Warfare mogli testirati igru u beti, ovaj vikend će im se pridružiti i Xbox One igrači. Međutim, Activision se odlučio na PS4 ukinuti ograničenje vezano uz preorder igre, pa će na toj platformi beta biti otvorena za sve igrače. Podsjećamo, PC igrači neće uopće imati priliku isprobati igru, neovisno jesu li istu prednaručili.

Dobar je ovo potez Activisiona, barem što se tiče PS4 konzole. Naime, u petak nam stiže svima poziv na WW1 bojišta, a sudeći prema hypeu na FFA forumu, tko ga ne prihvati — papak! No, Activision gleda svoje poslove, pa će ovim potezom svakako uspjeti nagovoriti pokojeg igrača da ovaj vikend izaberu njihovu igru.

Call of Duty: Infinite Warfare stiže 4. 11. na PC, PS4 i Xbox One, a vašu pažnju će pokušati pokupiti angažmanom velikih svjetskih zvijezda.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano