Vijesti

CoD: Infinite Warfare igramo besplatno punih pet dana, Modern Warfare Remastered nije uključen

Activision će nas ovim potezom pokušati uvjeriti kako je novi CoD ipak zaslužio naš novac.

Iako novi Call of Duty ni ove godine nije svrgnut s trona najprodavanijih igara, znakovit je podatak da je prodaja, ovisno o regiji i platformi ponegdje pala i preko 50%! Iz Activisiona se na sve moguće načine trude animirati igrače da kupe igru, pa je tako neobično brzo za CoD serijal Infinite Warfare već bilo moguće kupiti na razno raznim akcijama po nižoj cijeni. Novi potez iz Activisiona svakako ide u tom smjeru.

Tako su iz Activisiona ponudili besplatno isprobavanje igre na punih pet dana, sve od četvrtka 15. 12. pa do utorka 20. 12. na svim platformama. Ukoliko se kasnije odlučite za kupovinu igre, sav ostvareni napredak se prenosi dalje.

Ipak postoje restrikcije

Ipak, nećete moći igrati koliko želite, već ćete biti ograničeni ovisno o modu koji vas zanima. Tako ćemo u kampanji moći igrati samo prve dvije misije, u multiplayeru do 15. levela, dok ćemo u zombi modu biti ograničeni na treći level. Nažalost, Modern Warfare Remastered neće biti uključen, izgleda da su iz Acitivisiona zadovoljni popularnošću tog naslova.

Novi Call of Duty sad je vani već nešto više od mjesec dana. U našoj recenziji dobio je odličnih 85 od 100 bodova, a možete je pročitati ovdje.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close