Vijesti

Codemasters je kupio tvorce Project Carsa

Jedna velika transakcija se upravo dogodila u gaming inudstriji, a za čudo u njoj nisu sudjelovali Microsoft, Sony ili Epic.

Codemasters, studio koji se specijalizirao za vožnje, odnosno racing igre kupio je Slightly Mad Studios, developere odličnog Project CARS-a za 30 milijuna dolara.

Kupnja studia Codemastersu je dala prava i na Project CARS bren, kao i prava na njihovu novu igru koja nema veze s Project CARS-om a opisuju je “holivudskim blockbusterom”.

Slightly Mad osnovan je još 2009. godine, radili su na dvije Need for Speed igre, a zatim su putem Kickstartera financirali svoj prvi samostalni projekt – Project Cars.

Codemasters u svojim studijima ima preko 700 zaposlenih ljudi koji rade na Grid, Dirt i Formula 1 igrama, a nadaju se kako će Slightly Mad pod njihovo okrilje dovesti jednu kreativnu dimenziju više.

Oznake

2
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
WooddieBoneMontoya Recent comment authors
novije starije popularnije
Montoya

Nisu znači Rushy i Jamie bezveze opet prešaltali studio i nakon, osobno neprežaljenog, napuštanja Evolution Studiosa, prije par mjeseci otišli iz Codemastersa u SMS.S čim oni misle unaprijediti SMS, jedino s parama, tj. više licenci…?Bome ne s flashbackom/rewindom.

WooddieBone

Tolko o Mad Boxu…

Povezano

Back to top button
Close
Close