Vijesti

Codemasters najavio novi Grid za PS4, PC i Xbox One

Nismo ovo očekivali, ali popodne je stigla lijepa vijest za sve ljubitelje Grida. Grid je mnogima jako drag serijal i nakon toliko godina mirovanja, Codemasters je odlučio ponovno oživjeti ovaj serijal. Igra stiže zapravo relativno brzo. Već 13. rujna igramo Grid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • U igri će biti više od 70 automobila. Od novih vozila kao što su Porsche 911 RSR i Ferrari 488 GTE do klasičnih automobila kao što su
    Ford GT40 i Pontiac Firebird.
  • 12 lokacija s hrpom staza. Codemasters nije otkrio sve, ali znamo da ćemo se utrkivati na stazama i lokacijama u Havani, Shanghaju, Brands Hatchu, Indianapolisu.
  • Igra će imati priču, a biti će ubačeni i Fernando Alonso challengi. Također, biti će 6 raznih modeova odnosno tipova utrka uz neizostavnu multiplayer komponentu.

Očekujemo više informacija, a zanimljivo je da je Codemasters odlučio preko IGN-a otkriti igru i trenutno jedino tamo možete pogledati trailer.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano