Vijesti

Community video komentar | Otvorena beta za Call of Duty: Infinite Warfare

Otvoreno beta testiranje započelo je ovog petka i traje do kraja vikenda, 24. listopada, no vrlo je vjerojatno da developeri ponovo produže vremenski period trajanja bete, stoga ne čekajte ni sekunde nego navalite dok još ima vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prisjetimo se, Activision je prošli vikend, točnije od 14. do 17. ovog mjeseca PlayStation korisnicima servirao zatvorenu betu novog Call of Duty nastavka pod imenom Infinite Warfare. Beta je bila zatvorenog tipa, a kako bi dodatno testirali servere, developeri su odlučili produžiti betu za još jedan dan te svima dati priliku da nešto više uživaju u međusobnom napucavanju.

Da ostali igrači ne bi bili zakinuti za testiranje multiplayera, Activision se potrudio i izbacio još jednu betu za vikend, ali sada otvorenu za sve PlayStation i Xbox korisnike. Nažalost, PC igrači ostali su zakinuti i neće imati prilike prijevremeno testirati se u multiplayeru najnovijeg COD nastavka. Stoga ako ste vlasnici jedne od ovih dviju konzola i dvoumite se oko kupnje novog COD-a, ovo vam je odlična prilika da isprobate i možda lakše odlučite hoćete li izdvojiti novac za Infinite Warfare ili ćete zaobići ovaj naslov.

COD: Infinite Warfare izlazi 4. 11. ove godine, i to za PlayStation 4, Xbox One i PC.

Moje dojmove iz bete možete pogledati u sljedećem videu:

https://www.youtube.com/watch?v=pZD_yc1MHM0

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano