Vijesti

Counter-Strike: Global Offensive postao besplatan i dobio je BR mode

Battle Royale na malo drugačiji način!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lijepa vijest stiže za sve iz Valvea. Ne, ne dolazi Half-Life 3, nego je Counter-Strike: Global Offensive postao potpuno besplatan za igranje. Igru možete preuzeti ovdje. Druga velika vijest je da je Battle Royale ludnica zahvatila i CS:GO u kojeg je došao Danger Zone koji odskače od standardnih BR igara.

Igra se odvija na mapi Blacksite, a moći ćete igrati sami, u dvoje ili troje. Ako igrate sami na mapi će biti maksimalno 16 ljudi, a kad igrate s ekipom broj igrača povećan je na 18. Partije ne traju dugo, a cijeli onaj osjećaj napucavanja i ponašanja oružja iz standardnog multiplayera prenešen je i u BR mode.

cs

Spuštate s užetom i zauzimate jedno područje! Počinjete samo s nožem!

A da je ovo drugačija BR igra shvatit ćete vrlo brzo. Imate samo nož, a da bi se dokopali oružja morate odrađivati zadatke unutar mape. Biti će nekoliko raznih mini misija za koje kad ih obavite dobivate novac. S novcem kupujete oružja. Primjerice, ako spasite taoca (jedan od zadataka) skupit ćete novac za oružje. Oružja variraju od bombi, SMG-ova, jurišnih puški do teškog naoružanja. Ako mislite da je to to – onda nije. Igra donosi još jednu zanimljivu novinu, a to je da svaki igrač ima tablet.

csgo2

E ovo je skroz fora. Pomoću tableta možete vidjeti kretanje neprijateljskih dronova, samih neprijatelja i kretanja zone

Shvatili ste da je ova iteracija BR drugačija i više okrenuta ka taktici i promišljanju, nego bezglavoj pucnjavi. Bitno je za napomenuti da će igra ostat trajno besplatna i da ovaj puta dobivate baš punu verziju igre. Svi oni koju su kupili igru po punoj cijeni besplatno će dobiti nadogradnju računa u Prime Status (inače se plaća oko $15), a neke stvari će biti ekskluzivne za vjerne CS:GO igrače. Sve o Danger Zoneu možete pronaći na linku! Bacite se na skidanje igre i igranje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano