Vijesti

Crash Team Racing remake uvodi skinove; stižu i mikrotransakcije?

Crash Team Racing Nitro-Fueled remake jedne od najboljih kart igara svih vremena, pod palicom Activisiona osim novih tekstura i zvukova dobiti će i neke nove gameplay elemente.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije svega to su skinovi. Da, Activision je najnovijim trailerom najavio kustomizaciju likova i kartova što je nešto čega nije bilo u originalu 1999. godine.

Skinove otključavamo igranjem

U originalu smo imali 8 likova plus dodatnih 7 koje bismo mogli otključati igrajući igru, svi oni se vraćaju i u remasteru, uz dodatak naljepnica, boja, felgi i izgleda likova koje ćemo moći mijenjati unutar menija igre i tako dodati dozu osobnosti u igru.

Kao što smo u originalu otključavali nove likove, tako ćemo i u remasteru igrajući skupljati valutu unutar igre “Wumpa Coins”, a zatim ih mijenjati za kozmetičke predmete. Wumpa Coin totalno zvuči kao nešto iza čega bi mogle stajati mikrotransakcije, a s obzirom da se očekuje kako će CTR: NF postati pravi online multiplayer hit, takvo nešto nije nemoguće očekivati.

Zasad se Activision još nije izjasnio na pitanja o mikrotransakcijama. Kako bilo, sve će biti poznato 21. 6. kad igra stiže na PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano