Vijesti

Cyberpunk 2077 će imati 75 side questova ilitiga “uličnih priča”

Svaka nova vijest vezana u razvoj Cyberpunka 2077 samo sve više razvlači osmjeh na lice svih onih koji očekuju to novo čudo iz redova CD Projekt RED-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

John Mamais, glavešina iz CD Projekt RED Krakow tima je otkrio kako će, za sve one koji (poput mene) vole ostaviti glavnu priču na miru i zaglibiti sa strane, biti rezervirano 75 uličnih priča. To bi, u biti, trebali biti kratki side questovi. Uz to, postoji i pasivni dio takvih aktivnosti u što se ubrajaju vendori kao i ostale male aktivnosti.

Kod tih priča neće bit nikakvih grandioznih cinematic scena niti sekvenci, već će njihova svrha biti isključivo detljanije upoznavanje i istraživanje grada i levelanje našeg lika.

Koliko će to produljiti satnicu u igri, vjerojatno ni sami kreatori ne znaju. Ali kao da je to bitno. Bitno je samo da kvalitetnog sadržaja bude hrpa i da sve bude ispolirano do 17.9.2020. za kada je igra ovoga puta zakazana.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano