Vijesti

Cyberpunk 2077 će imati mikrotransakcije

Cyberpunk 2077 će imati multiplayer. To već znamo od ranije, ali važno je napomenuti kako on neće biti dostupan odmah na launchu u travnju, već neko vrijeme kasnije poput GTA V ili Red Dead Redemptiona 2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok znamo da će multiplayera biti, još uvijek nemamo apsolutno nikakvu informaciju o čemu će se tu raditi. Međutim, zahvaljujući razgovoru s dioničarima CD Projekt Reda znamo kako će po prvi put u nekoj njihovoj igri postojati mikrotransakcije.

One će biti prisutne samo u mutliplayeru, a kako kaže predsjednik kompanije Adam Kiciński, ne želeći otkriti previše, one neće biti intruzivne i bit će u skladu s dosadašnjom politikom kompanije – “isporučiti kvalitetan sadržaj u zamjenu za primljeni novac”.

S obzirom da se radi o prvom multiplayer projektu koji je CDPR ikad napravio logično je da ćemo biti pomalo skeptični i nećemo očekivati previše, međutim, kod mikrotransakcija smo sigurni da CDPR neće okaljati vlastitu reputaciju tek tako.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano