Vijesti

Cyberpunk 2077 ima tri različita početka i lokacije, ovisno kako kreirate lika

Već znamo od ranije da osim izgleda i spola V s kojim, odnosno kojom ćemo upravljati u Cyberpunku možemo birati i karakteristike i neke pozadinske detalje, ali sad smo po prvi put dobili potvrdu da će naš odabir imati utjecaja na pozadinsku priču PRIJE početka igre.

Tako ćemo, ovisno o odabranim karakteristikama, našeg lika smjestiti u jednu od tri ranije predefinirane priče, odnosno uloge, a koje će kompletno promijeniti prolog igre i startnu točku. Već smo naviknuli u modernim igrama imati više različitih krajeva, ali različiti početci su definitivno inovacija.

cyberpunk20772.jpg
Badlands, barem pretpostavljamo.

U email prepisci koju su kolege s VG247 vodili s quest dizajnerom Pawelom Saskom otkriveno je kako postoje tri životna puta koja sa sobom donose različite pozadinske priče, početne lokacije i prolog, ali i koje su, svaka posebno, snažno povezane s pričom igre.

Tako ćemo moći biti Nomad, Corpo ili Street Kid. Novinari prisutni na E3 su vidjeli početak igre smješten u Badlandsu, okolici Night Cityja, svojevrsno predgrađe, razrušeno i prljavo, a kad stavimo ovu informaciju u taj kontekst, moguće je da je to bila startna točka upravo Nomada. Dok bi Corpo i Street Kid svoje priče trebali započeti negdje u samom gradu.

“Sve više od ovoga što sam vam napisao nebi bilo dobro, inače bih vam otkrio previše priče” – zaključio je Sasko, a nas ostavio da čekamo kraj 8. mjeseca kad bismo trebali dobiti novi gameplay prikaz i 16. 4. iduće godine kad ćemo konačno zaigrati igru.

Oznake

3
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
viper89ZeroTzereen Recent comment authors
novije starije popularnije
viper89

Znaci kao u Dragon Age: Origins biranje pocetka

Tzereen

Ovo će možda biti prvi Rpg nakon Inquisitiona u kojem ću zaigrat s muškim likom.

Zero

To je super stvar, različiti predefinirani prolozi i početak igre ovisno o kreiranom liku. Tko se sjeća, DA:O je bio svijetli primjer upravo toga. Pogotovo hvaljeni početak za dwarf noble.

Povezano

Back to top button
Close
Close