Vijesti

Cyberpunk 2077 ima tri različita početka i lokacije, ovisno kako kreirate lika

Već znamo od ranije da osim izgleda i spola V s kojim, odnosno kojom ćemo upravljati u Cyberpunku možemo birati i karakteristike i neke pozadinske detalje, ali sad smo po prvi put dobili potvrdu da će naš odabir imati utjecaja na pozadinsku priču PRIJE početka igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako ćemo, ovisno o odabranim karakteristikama, našeg lika smjestiti u jednu od tri ranije predefinirane priče, odnosno uloge, a koje će kompletno promijeniti prolog igre i startnu točku. Već smo naviknuli u modernim igrama imati više različitih krajeva, ali različiti početci su definitivno inovacija.

cyberpunk20772.jpg
Badlands, barem pretpostavljamo.

U email prepisci koju su kolege s VG247 vodili s quest dizajnerom Pawelom Saskom otkriveno je kako postoje tri životna puta koja sa sobom donose različite pozadinske priče, početne lokacije i prolog, ali i koje su, svaka posebno, snažno povezane s pričom igre.

Tako ćemo moći biti Nomad, Corpo ili Street Kid. Novinari prisutni na E3 su vidjeli početak igre smješten u Badlandsu, okolici Night Cityja, svojevrsno predgrađe, razrušeno i prljavo, a kad stavimo ovu informaciju u taj kontekst, moguće je da je to bila startna točka upravo Nomada. Dok bi Corpo i Street Kid svoje priče trebali započeti negdje u samom gradu.

“Sve više od ovoga što sam vam napisao nebi bilo dobro, inače bih vam otkrio previše priče” – zaključio je Sasko, a nas ostavio da čekamo kraj 8. mjeseca kad bismo trebali dobiti novi gameplay prikaz i 16. 4. iduće godine kad ćemo konačno zaigrati igru.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano