Vijesti

Cyberpunk 2077 neće imati nikakve mikrotransakcije, BR modeove i ekskluzivne trgovine

Kakva će ovo igra biti!

Poljski studio CDPR kao da nije s ovog planeta. Dokazali su to već nekoliko puta s Witcher serijalom, a mnogima je baš Witcher 3 i dalje najbolja igra koju su ikad igrali. U današnje vrijeme kad se mikrotransakcija želi ugurati u burek s mesom, pa ako želite dobiti više mesa, morate platiti 2kn više postoje studiji kao CDPR koji u svoje igre ne ubacuju populističke stvari.

Kad će igra?

Da, ako ste pročitali naslov onda sve već znate. Igra neće imati nikakav oblik mikrotransakcija što je CDPR potvrdio na svoj način putem Twittera. Neće imati ni BR mode što je valjda svima jasno, ali svejedno je to na Twitteru često pitanje. Ne znamo tko još želi BR mode u Cyberpunku?

Na kraju, ako se bojite da će Cyberpunk 2077 na PC-u biti Epic Games Store ili Steam ekskluziva, nemate brige jer neće. Također je to potvrdio CDPR putem Twittera da ih takvo nešto uopće ne zanima. Inače, svi se nadamo da ćemo Cyberpunk 2077 zaigrati iduće godine, a igra će gotovo sigurno biti portirana na PS5 i novi Xbox. Ako kojim slučajem ne znate kakva će ovo biti igra, vrijeme da pogledate gameplay prikaz.

https://www.youtube.com/watch?v=vjF9GgrY9c0

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close