Vijesti

Cyberpunk 2077 nećemo igrati još jako dugo; igra se nalazi tek u pre-alpha stanju

Čak ni alpha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dalje ne prestajemo u Cyberpunku 2077, a nove vijesti dolaze od Adama Kicinskog koji je u razgovoru za poljski Bankier otkrio kako je demo prikazan iza zatvorenih vrata na E3-ju bio prikazan na taj način iz razloga što se radi o trenutno najispoliranijem dijelu igre koja se trenutno nalazi u stanju pre-alphe i zapošljava 350 ljudi, čiji broj stalno raste.

Pa do kad više?

Svoju igru nisu htjeli otkrivati javnosti jer kako kaže, igra se još uvijek ne nalazi u stanju u kojem bi htjeli, odnosno još kvalitetom odudara od njihovih standarda, ali koje će dostići do izlaska igre za koju već sad gotovo sigurno možemo reći kako će biti u najboljem slučaju na kraju trenutne generacije konzola, ako ne i ekskluzivno za nove konzole. Pretpostavljamo da će igru ipak pogurati i na trenutnu generaciju konzola jer komercijalno gledano, takav broj korisnika nikako nije zanemariv.

Tako smo i sve skeptičniji oko prikaza igre za javnost na Gamescomu, a do novih informacija zadovoljit ćemo se i nekim već dosada otkrivenim (link 1 | link 2). Očito je da što god u CDPR-u rade idu u smjeru stvaranja jednog od najvećeg hypea u industriji dosad, što je posebno impresivno kad znamo koliko je nekim puno većim studijima trebalo godina da od svojih franšiza izvuku nešto slično. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano