Vijesti

Daj mi da igram ovaj tjedan (13.1. – 19.1.)

Konačno smo malo odmorili. Nekoliko tjedana iza nas, pošteđeni smo bombardiranjem naslova za koje i dalje nemamo vremena. Siječanj kreće lagano, uz Kakarote i Japan. Mjesec će biti nešto slabiji, no kada se sjetimo što nas sve čeka ove godine i nije neki problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Atelier Dusk Trilogy Deluxe Pack

Čak 3 naslova spadaju u ovaj bundle: Atelier Ayesha: The Alchemist of Dusk DX, Atelier Escha & Logy: Alchemists of the Dusk Sky DX, Atelier Shallie: Alchemists of the Dusk Sea DX. Dobit ćemo tipku za fast-forward, sve DLC-ove i mogućnost brzog trčanja kroz tamnice. Da, ovo je port. Svaku igru možete nabaviti zasebno, ako već mislite da su sve 3 odjednom previše.

DATUM IZLASKA:

14.1.2020

PLATFORME:

PlayStation 4, Switch, PC

Dragon Ball Z: Kakarot

DBZ akcijski RPG ili nešto drugo? Ili nešto treće? Svega po malo. Novi, ali zapravo pričom i ne tako, svejedno je zanimljivo štivo za ljubitelje. Pa čak i one koji to nisu. Kakarot saga dolazi taman za vikend.

DATUM IZLASKA:

17.1.2020

PLATFORME:

PlayStation 4, Xbox One, PC

Tokyo Mirage Sessions #FE

Što dobijete kada pomiješate Shin Megami Tensei i Fire Emblem? I kada dodate malo Persone u mix…Dobijete ovaj crossover koji je baš tako i zamišljen. Iako je 2015. izašao za WiiU, nekako sumnjam da ga nas je puno igralo. Vrijeme je da se nepravda ispravi. Imajte na umu da ovo sigurno nije za sve.

DATUM IZLASKA:

17.1.2020

PLATFORME:

Switch

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano