Vijesti

Dajte nam Assassin’s Creed: Odyssey! Tko će ovo dočekati?

Ajmo ekipa iz prve klupe, tko ne voli Ubisoft? Ti? Ti? Sjedi, jedan!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znam ja da mnogi od vas ne vole naš dragi Ubisoft. I tko bi vam zamjerio kada su “izmilkali” sve što su ikada mogli. To je bio Ubisoft nekada. Danas je Ubisoft “good guy” koji tu i tamo malo “pomilka” igru ili neku od svojih franšiza. Assassin’s Creed kao serijal uvijek je bio predmet “milkanja” i tek je prošli Assassin’s Creed: Origins dao toliko velike promjene. Igra je bila fantastična. I taman kada je autor ovih redaka pomislio kako je Ubisoft našao dobitnu formulu, dođe najava da već iduće godine izlazi novi Assassin’s Creed. 

Pomislio sam – “evo, opet rade istu stvar”. I zaista na prvu Assassin’s Creed: Odyssey je isti baš kao Origins, ali smješten na drugi kraj svijeta. Na sreću ja sam se prevario jer iako je sličan Originsu, Odyssey sadrži dovoljno stvari da opet bude svjež i nov. Osim što je radnja smještena u Staru Grčku, sada možemo birati između 2 igriva lika. Osim toga igra ima još više RPG elemenata nego prethodnik. Posebno se to očituje u više krajeva koje igra ima jer većina razgovora u igri ima više izbora, a odluke koje izaberete odlučuju što će biti u budućnosti.

Ubisoft je danas izbacio, moram priznati fantastičan launch trailer koji nas “nabrijava” na izlazak igre.

https://www.youtube.com/watch?v=gENNqLpefa4

Igru nećemo morat dugo čekati jer vani je već 05. listopada i to na PS4, Xbox Oneu i PC-u. O igri smo zaista već puno pisali, pa ako vas zanima još informacija, svakako pogledajte ove linkove,

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano