Vijesti

Danas je “N7 Day”, a šef BioWarea je podijelio koncepte iz (novog?) Mass Effecta!

November 7 illi “N7 Day.” Dan je to kada slavimo Mass Effect i sve ono što su nam prva tri dijela igre podarila. Zadnjih par godina očekujemo baš na N7 Day najavu Mass Effect Trilogy Remastera, ali barem za sada od toga ništa.

No veseli vijest da Mass Effect nakon Andromede nikako nije mrtav i da BioWare ima velike planove za serijal u budućnosti. Casey Hudson, šef BioWarea je potvrdio da studio ima velike planove za budućnost i da o budućnosti serijala studio itekako raspravlja.

Ono što nas je još više razveselilo su nove koncept slike koje je Casey sherao par sati kasnije. Sve slike koje ćete vidjeti su vrlo vjerojatno destinacije budućeg Mass Effecta. Barem neke od njih. U to smo zaista sigurni.

KLIK ZA UVEĆANJE

Nadamo se barem iduće godine da ćemo dobiti bilo kakve konkretne informacije u vezi novog Mass Effecta. Poznato je da studio radi na novom Dragon Ageu koji vjerojatno neće doći barem još 2-3 godine, a onda je upitno jako kad bismo mogli vidjeti novi Mass Effect. Također, znamo da je BioWare praktički napustio Anthem koji je postao mrtva igra, a većina developera se prebacila na nove projekte.

Oznake

2
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
WooddieBoneMunja Recent comment authors
novije starije popularnije
Munja

Sunce ti žarko, novi Mass Effect, život je lijep, život ima smisla

WooddieBone

Nije ovo novi Mass Effect.Ovo su samo neiskorišteni koncepti iz prve tri igre.Svejedno. Ljepo je znati da im je Mass Effect još uvijek na pameti. Čak i ako u Bioware više nemam puno povjerenja.Serijal se u startu zeznuo sa uvođenjem prevelike prijetnje i glavnih negativaca.Napravili su jedan od najboljih sci-fi univerzuma koji praktički sam stvara nove priče i likove i onda u sve to odluče ubacit uništenje kompletne galaksije. 

Povezano

Back to top button
Close
Close