Vijesti

Danas stiže najveće ažuriranje za Warframe dosada

Igra koja broji više od 26 milijuna registriranih igrača zaslužuje ovakav tretman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Studio Digital Extremes će danas plasirati najveće ažuriranje u ovoj godini naziva The War Within, ali samo za PC verziju Warframea. Istodobno je objavljeno kako ovaj Free To Play (F2P) naslov broji više od 26 milijuna registriranih igrača na svim platformama, tako da ne sumnjamo kako će The War Within uskoro doći i na konzole.

Ažuriranje donosi novi quest u kojemu moramo otkriti sve tajne carstva, a kraljičina utvrda skriva pravi labirint spilja i hodnika prepunih neprijatelja i Grineer tehnologije. Morate preživjeti svu obranu utvrde kako bi stigli do kraljičinih odaja, te otkrili skrivene tajne.

Uvedeni su novi neprijatelji kao nova Grineer vrsta, a to su Kuva Guardians, elitne postrojbe kraljičine vojske i njihovi Jester sljedbenici. Implementirana su nova oružja, Twin Rogga, Zarr i Kesheg, te potpuno nove kustomizacije i nova vrsta misija “Assault”.
https://www.youtube.com/watch?v=b4YP5ALq_1I

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano