Vijesti

Datamineri su otkrili: Battlefield V se približava Rainbow Six Siegeu

Već od ranije znamo kako, između brojnih ostalih novosti, u Battlefield V do ljeta stižu i manje mape zajedno s novim modeovima namijenjenima za bitke 5 protiv 5 igrača. Za sve skeptične, sjetite se Close Quarters ekspanzije za Battlefield 3 koja je pružila fantastični gameplay u manjim gabaritima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Close Quarters u Battlefieldu 3 je imao manje/više iste, klasične BF modeove, ali na manjoj skali, dok su tu bili i modeovi poput Gun Mastera koji su se baš fino igrali.

Sveprisutni datamineri nisu propustili priliku prčkati po fileovima posljednje nadogradnje Battlefielda V, pa su u njima pronašli poprilično zanimljivog sadržaja.

Između ostalog, među novim 5v5 modeovima spominju se “capture the flag”, zauzimanje ciljeva (popularno: zastava), ali i mode s postavljanjem i neutraliziranjem bombi.

Specijaliste poput R6 Siegea

Ono što “vuče” na Rainbow Six Siege je mogućnost odabira uloga specijalista prije svake runde, birati će ih leader za svoje suigrače, svaki će imati neke posebne odlike, dok će tu biti i čitav niz predefiniranih loadouta.

Osim 5v5 specifičnosti, spominje se i dolazak vremenski ograničenih modeova za 64 igrača, a najprivlačnije zvuči Outpost mode u kojem bismo trebali graditi i braniti radio stanice, putem kojih bismo zatim dobivali pojačanja na mapi.

Spominje se i čitav niz novih mapa, oružja, opreme i vozila od kojih bi većina mogla biti povezana s novim smjerom koji unutar Tides of War stiže u igru – fokus na Aziju i bitke između SAD-a i Japana.

Dakle, sve navedene informacije su legitimne i izvučene iz fileova igre, međutim, tek preostaje za vidjeti što će od njih završiti u punoj igri. Jedno je sigurno, DICE i Electornic Arts nastavljaju razvoj na Battlefieldu V s jednim naumom – da drastično produže vijek igre. Battlefield V to i zaslužuje!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano