Vijesti

Days Gone ipak ne stiže ove godine

Bendova velika “freaker” avantura ipak pomaknuta za 2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eurogamer nam donosi potvrdu da je Days Gone pomaknut za 2019. godinu. Igra nije ni službeno imala najavljen datum izlaska, no Yoshida i mnogi su često spominjali da bi Days Gone trebao izaći ove godine.

Nakon što je na službenoj stranici prikazana 2019. kao godina izlaska, Eurogamer je kontaktirao Sony i oni su potvrdili da će Days Gone zaista izaći iduće godine.

Days Gone je nova zombie (točnije freaker) open world avantura s pogledom iz trećeg lica, a specifična je po tome da će naš glavni lik imati motocikl koji će biti veliki dio gameplaya. Na igri radi Sony Bend studio koji je najpoznatiji po svom radu na Syphon Filter serijalu. Igra je u produkciji od 2015. godine, a prvi put je bila prikazana 2016. godine na E3-ju.

Sony već ima svoje velike God of War i Detroit: Become Human ekskluzive koje uskoro stižu, a i Spidermana isto planiraju izbaciti ove godine. Kraj godine je krcat zbog giganta Red Dead Redemption II s kojim upravo Sony ima marketinška prava iako je igra multiplatform naslov. 

Većina izdavača će pokušati izbjeći taj period za izdavanje svojih igara pa čak i Activision koji će Call of Duty: Black Ops 4 izbaciti u listopadu. Ovo će biti prvi put nakon više od 12 godina da jedan Call of Duty izlazi u listopadu, tako da nas ne čudi i pomicanje Days Gonea za iduću godinu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano