Vijesti

DayZ ovaj tjedan KONAČNO stiže na PlayStation 4!

Sjećate li se vremena kad je DayZ bio jedna od najpopularnijih igara na svijetu? DayZ je još početkom 2012. godine izašao kao mod za ARMA-u II, od čega je bazna igra profitirala s milijunima prodanih komada, da bi zatim Dean Hall odlučio kreirati DayZ kao zasebnu igru, a koja je u early access izdanju izašla krajem 2013.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tad je na vlasti još uvijek bio SDP, Milanović premijer, a sjeća li se još netko šefa tadašnje oporbe Karamarka? Još uvijek smo se igrali na PlayStationu 3, živ je bio i Paul Walker, gledali smo posljednju sezonu Breaking Bada, Mandžukić je još uvijek bio u Bayernu, a Gareth Bale u Tottenhamu. Stari smo.

Sramežljiv izlazak

Još onda se DayZ najavljivao na PlayStationu 4 i Xboxu One (koji su izašli u studenom iste godine), izlazak “samo što nije”, da bi na Xboxu uz podršku Microsoftovih milijuna izašao tek prošle godine, dok bi prekosutra konačno trebao ugledati plavkasto okruženje PlayStation Storea.

I to je nekako sramežljivo u moru drugih igara objavljeno na PlayStation Blogu. Vjerojatno je i samim developerima u Bohemiji već postalo neugodno. Kako bilo, od srijede 29. 5. na PlayStationu 4 moći ćemo preživljavati zombi apokalipsu na serverima s još stotinjak drugih igrača u sesiji, pa iako je ona najveća popularnost igre već odavno iza nas, DayZ se na Steamu još uvijek jako dobro drži s vrhuncima od 12 do 15 tisuća simultanih igrača dnevno.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano