Vijesti

Death Stranding multiplayer ne zahtjeva PS+

Moramo priznati da smo i mislili da igra neće zahtjevati PlayStation Plus pretplatu, iako ima multiplayer. Jasno, ne očekujte PvP multiplayer, već više jedinstveni (stranding) multiplayer u kojem će vam drugi igrači pomagati (i vi njima) u boss borbama ili pak će ostavljati razne građevine i infrastrukture koje će vam pomoći tijekom igranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paid for Playstation plus subscription required for online multiplayer sold separately. Death Stranding does not require PlayStation  plus subscription.

Sve to smo vidjeli u dugačkoj gameplay demonstraciji koja je mnoge stvari u vezi igri razjasnila, no igrače je i dalje mučilo hoće li morati kupiti PS+. Naravno da nećete, no budući da se gameplay igre temelji na vezi s drugim igračima, velika je vjerojatnost kako igra zahtjeva stalnu online konekciju.

Nema još nigdje potvrde, ali pretpostavljamo da je Death Stranding always online igra.

Još jedna zanimljivost vezana za igru. Pojavio se podatak kako igrači guglaju hoće li Death Stranding imati multiplayer PvP i battle royale mode. Naravno da je odgovor na oba pitanja – NE! I ne, igra nije besplatna.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano