Vijesti

Death Stranding nije (više) PlayStation 4 ekskluziva?!

Iako manje-više svi gledamo na Death Stranding kao PlayStation 4 ekskluzivu, sve su veće šanse da to nije tako. Kao prvo, Hideo Kojima je otkrio službeni PlayStation cover i nigdje ne piše da je PlayStation ekskluziva kao što to piše primjerice na drugim igrama koje zaista jesu ekskluzive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zapravo, Kojima nikad nije niti potvrdio da je Death Stranding PlayStation 4 ekskluziva, već se spominjala ekskluzivnost u konzolaškom smislu, pa je poprilično izgledno da će igra doći i na PC.

Sad kad bude Epic Games Store ekskluziva na PC-u…!

U prilog tome govori podatak da je na većini službenih PlayStation portala Death Stranding maknut s popisa ekskluziva, i nema ga više tamo na listi. Nekako vjerujemo da je to i najveći dokaz da igra stiže zaista na PC, iako ponavljamo, nikad nije jasno rečeno da je igra zaista PS4 ekskluziva.

Death Stranding se na listi nalazio sve do lipnja, a onda je magično maknut s popisa. Hideo Kojima stiže na Gamescom, pa bismo tako uz novi gameplay prikaz mogli dobiti i potvrdu PC verzije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano