Vijesti

Destiny 2 postaje besplatan i seli se na Steam, stiže cross-save na sve platforme, a u rujnu ogromna ekspanzija

Iako smo već veliki dio ovoga pokrili jučer u ranijem članku, sinoć smo dobili još više vijesti koje djeluju ohrabrujuće. Bungie kao da je ponovno došao do sebe i podsjetio je na stari studio koji smo nekad voljeli. Iako, Destiny serijal treba još puno veći (monetizacijski) zaokret, pa se nadamo da će Destiny 3 ispraviti većinu krivih stvari.

Cross-save = odlična stvar

Iako možda zvuči kao nebitna stvar, cross-save je odlična stvar. Samo ime govori o čemu je ovdje riječ, zar ne? Cross-save znači da ćete moći igrati na bilo kojoj platformi i taj ćete napredak moći prebaciti na bilo koju drugu platformu. Dakle, počeli ste igrati na Xboxu, ali svi vaši prijatelji su na PlayStationu ili PC-u? Nema frke, svog lika možete prebaciti gdje god želite. Igra stiže i na Stadiju gdje cross-save ima najviše smisla.

Naime, znate da ćete Stadiju moći pokrenuti gotovo na svim uređajima koji imaju u sebi Google Chrome što znači da možete Destiny 2 igrati dok putujete, ili sjedite na WC-u, a onda samo nastavite na konzoli ili PC-u.

Steam

Igra se seli na Steam, a svi vi koji igrate Destiny 2 na PC-u biti ćete usmjereni na Steam. Također, nova ekspanzija koja stiže u rujnu dolazi ekskluzivno na steam.

Destiny 2: New Light

Ovo je naziv za besplatni Destiny 2 + Year One sadržaj. U rujnu kad dođe Shadowkeepers ekspanzija, Destiny 2 i kompletan sadržaj postaju besplatni svima na svim platformama. New Light donosi sve iz prve godine igre, a to uključuje sve one PvP modeove (tako je i Gambit). Bungie je smislio sve na način da čim pokrenete New Light možete igrati kompletan sadržaj sa svima, tako da ne budete usamljeni noob s kojim nitko ne želi igrati.

Nema više platformskih ekskluziva

Sve stiže svima isti dan. Nema čekanja, nema ekskluzivnih misija (tebe gledamo PS4), nema podjela igrača. Za sve jednako što je u potpunosti fer.

Destiny 2: Shadowkeep

Poslije ljeta mnogi igrači imat će debeli razlog da se vrate u igru jer stiže prema riječima Bungiea najveći dodatni sadržaj koji su napravili. Shadowkeep nas vraća na Mjesec (da, ponovno), a ekspanzija sa sobom donosi hrpu novih zadataka, opreme, novi Raid i veliku, veliku kustomizaciju armora.

Destiny 2: Shadowkeep collectors edition

Mislimo da će ovo biti pravi raj za ljubitelje igre, no smeta malo to recikliranje lokacija.

Destiny 2: Shadowkeep – Reveal Trailer

Ono što je novo je da ne morate kupiti niti jednu drugu ekspanziju, a moći ćete igrati Shadowkeep. Bungie želi u potpunosti odbaciti onu glupost sa sto različitih verzija i ekspanzija igre jer ljudi nisu imali pojma koju verziju igre trebaju uopće kupiti.

To će tek Destiny 3 sve počistiti, ali Bungie je definitivno na dobrom putu. Obavezno pogledajte njihov VidDoc od 14 minuta gdje jasno možete vidjeti sve nove stvari koje dolaze u igru idućih mjeseci.

Velike promjene stižu u sustav i vizuale kako armor u igri radi. Izgleda da se vraćaju vrijednosti iz Destinyja 1 (intellect, resilience i strength).

Shadowkeep stiže 17. rujna, a isti dan igrači koji nisu igrali Destiny 2, moći će aktivirati Destiny 2: New Light. Tko kaže da nema za džabe?

Oznake

3
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
FenixPetko13Miro Recent comment authors
novije starije popularnije
Miro

Ma dolazi moj kurac a ne najveci sadrzaj ikad
Dolazi misec koji sad ima rascijepe po sebi ubacena je crvena boja na neka mista di je bila siva i to je to isti kurac samo recikliran

I doleze reciklirani bossovi iz prijasnjih raidova.

Ja neznan na kakvim ste drogama i kako pusite ove price pa oni pod activisionom i sa par dodatnih studija nisu mogi izbaciti sadržaj i sad ocekujeta da kad su sami daju najvise….

Petko13

Kad postaje free? Datum?

Fenix

17.9.

Povezano

Back to top button
Close
Close