Vijesti

Developer iza Project Cars igara radi na Fast & Furious igri

Odlične vijesti stižu za ljubitelje serijala, kojih je veliki broj na ovim prostorima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema svemu sudeći, ekipa iz Slightly Mad studija nakon odličnog Project Cars 2 bacila se na novi projekt, i to ni više ni manje nego na izradu igre prema globalno popularnom holivudskom brendu.

Tako se izvršni direktor studija Ian Bell izlajao na Youtube streamu, gdje je zaključio kako Need for Speed serijal kopira jedan holivudski film. Naknadno je dodao kako je Slightly Mad sklopio 6-godišnji ugovor upravo s kompanijom koja stoji iza “tog” filma.

Ima li boljeg izbora za F&F igru?

Iako nije specificirao filmski serijal, nije teško zaključiti o čemu se radi. Naravno, prilično je jasno, u pitanju je blockbuster Fast & Furious (Brzi i žestoki). Kako bi nam još olakšao, Ian se usporedio s jednim junakom iz filma komentirajući svoj izgled: “čelav sam i pomalo nabildan”, jasno aludirajući na Vin Diesela, odnosno Dominica Toretta.

Dakle, nakon niza F&F igara na koje se uopće ne isplati osvrtati, čini se da ćemo konačno dobiti kvalitetnu igru. Činjenica kako na njoj radi Slightly Mad, sve cijenjeniji AAA studio, trebala bi biti dovoljna garancija.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano