Vijesti

Developer tvrdi da je NFS Heat mapa najbolja koju su napravili

Dok je Payback bio inspiriran Nevadom, ekipu iz Ghost Gamesa za NFS Heat i Palm City inspirirao je Miami. Dok su tamo izviđali lokacije, pili koktele i uživali u produktima nekih južnijih država, odlučili su po uzoru na promijenjive vremenske uvjete na Floridi i to dodati u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miami je u NFS Heat prenesen bez slijepih ulica, stupića, visokih pločnika, te je optimiziran tako da se u svakom djelu grada može voziti jako brzo. Iako je 100-ak kilometara ceste slična brojka kao u Paybacku, one su sad gušće posložene, raskrižja su češća, pa je i mogućnost izbora veća kod, primjerice, odabira rute kojom ćemo bježati od policije.

Čitava mapa NFS Heata.

I kako kažu iz Ghost Gamesa, upravo je bježanje od policije zabavnije nego u ijednoj drugoj NFS igri dosad, a što će biti višestruko teže kad nad Palm Cityjem zavlada mrak.

I ne samo to, već u Ghost Gamesu tvrde da je mapa NFS Heata najbolji svijet koji su ikad stvorili. Tako je na rubu grada svoje mjesto pronašla staza za utrkivanje. Ostatak mape je podijeljen na kvartove, od kojih je svaki drugačiji i ima svoje specifičnosti, tako da će se za svakoga naći ponešto. Ako želite saznati više o mapi NFS Heata baicite oko na službenu stranicu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano