Vijesti

DICE otkrio “impresivne” planove za Battlefield V – dolaze 3 nove mape, nova oružja i modeovi

DICE je definitivno zadobio pažnju igrača otkrivanjem Firestorma, odnosno battle royale modea koji već u ponedjeljak dolazi u Battlefield V i izgleda prilično fantastično.

Sadržaj je sve

Mjesecima nakon launcha, Battlefield V s dolaskom novih stvari konačno izgleda kao igra u kojoj ima “mesa”, ali i dalje nedostaje više mapa što bi se trebalo promijeniti u idućih par mjeseci.

DICE naime planira kroz nova poglavlja koja stižu u igru dodati “čak” 3 nove mape koja je svaka drugačija od druge. Jedna će mapa biti za vas koji volite borbu na blizinu, a druga mapa je ogromna mapa smještena u Grčkoj.

Treća mapa nazvana je prema stvarnoj njemačkoj invaziji “Mercury” i događa se na Kreti (to nije ista Grčka mapa koju sam gore spomenuo) te dolazi vrlo brzo. S Firestormom od ponedjeljka stiže novo poglavlje koje osim BR modea donosi spomenutu mapu i sasvim novi Outpost mode o kojem ne znamo ništa, ali DICE je rekao ubrzo otkriti više detalja.

Što nam sve zapravo dolazi u narednim mjesecima najbolje ćete vidjeti ako pogledate kompletnu sliku Battlefield V “roadmape.”

Još više detalja o novim stvarima pročitajte na službenom blogu igre, a ako vas sve ovo privlači, imajte na umu da je igra trenutno snižena (Deluxe) verzija na PlayStation Storeu i iznosi 229,00kn.

Sad već s ovom količinom mislim da možemo reći da je igra vrijedna kupnje bez ikakve zadrške. Sve drugo u igri je odlično, samo je sadržaj, odnosno nedostatak istog problem. Sa svim novim stvarima koje dolaze, čini nam se kako ipak ima nade za nas, DICE i igru.

Oznake

2
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
19Marksman89viper89 Recent comment authors
novije starije popularnije
viper89

Katastrofa. Sramotan live service. Znao sam da ce doc do ovoga cim su se maknuli od premiuma. BF igre su bile pojam za kvalitetan DLC program i kako se podrzava igra. Ako cemo od novijih igara sve od BC2 s free DLC-ima pa do BF 3 i 4 premiuma. BF4 je pogotovo imao pravi live service sa hrpom besplatnog sadrzaja pored placenih DLC-a koji su bili na vrhunskoj razini. Cak je i BF1 imao odlican premium samo s problemom sporog izdavanja i nesto slabasnog francuskog DLC-a. Al je zato ruski DLC bio na posebnoj razini. Opcenito je meni najveci problem… Read more »

19Marksman89

Nije nesto bogato..najvise me raduje jesen i japanci/amerikanci na pacifickim boistima. Premium je bio bolji ali rađe biram ovakav gameplay i zabavu gdje se u svakoj rundi zabavim.Đabe onih 200 puski i 50 mapa u Bf 4 npr. kad je igranje bilo nedoreceno,ekipa se raspala i gameplayu je nesto falilo. Sa Bf1 isto..puno kvalitetnih mapa ali casual pristup ganeplayu nakon 200h izazvao je smor.

Povezano

Back to top button
Close
Close