Vijesti

DICE potvrdio kako se Battlefield V vrtio u 60 sličica po sekundi s uključenim raytracingom

Švedski studio vraća nadu u novu generaciju grafičkih kartica Nvidie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom ovogodišnjeg Gamescoma predstavljena je nova generacija grafičkih kartica Nvidie na temelju nove Turing arhitekture koja je sposobna vrtiti raytracing efekte u igrama u sklopu RTX tehnologije.

Od velikih naslova koji će podržavati RTX tehnologiju prikazani su Battlefield V, Metro Exodus i Shadow of the Tomb Raider. Upravo je posljednje navedena igra proširila negativne reakcije diljem interneta zbog performansi s uključenim RTX-om i cijene koju je Nvidia stavila na svoja tri modela, RTX 2070, RTX 2080 i RTX 2080Ti.

Međutim, na kraju se ispostavilo da je ipak stvar u tome koliko je neki razvojni studio sposoban i kvalitetan, jer developeri iz DICE-a su potvrdili kako se Battlefield V vrtio u konstantnih 60 sličica po sekundi na 1080p rezoluciji s uključenim raytracing efektima, a moramo priznati da je upravo njihov prikaz bio ujedno i najimpresivniji.

https://www.youtube.com/watch?v=rpUm0N4Hsd8

{loadposition pratinas}

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano