Vijesti

DICE priprema prvi trailer za Battlefield 2018

Produkcija je počela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Randy Evans, DICE-ov video menađer, je na svom twitteru najavio kako je reveal trailer za ovogodišnji Battlefield u produkciji. DICE sa svakom Battlefield igrom radi spektakl, pa tako i za ovaj naslov možemo očekivati trailer koji će po običaju prodrmati FPS fanove.

Battlefield 1 je imao posebno zanimljiv reveal događaj kada su osvojili fanove sa svojim trailerom nakon razočaranja koje je pripremio Infinity Ward za Call of Duty: Infinite Warfare koji je ostvario rekord po broju dislikeova. Još uvijek nemamo informacija kakvo nas ratovanje čeka ovog listopada, no znamo da će igra po običaju biti igriva na ovogodišnjem EA Playu za vrijeme E3-ja.

Battlefield 1 je bio predstavljen u svibnju 2016. godine, pa za očekivati je istu taktiku i za ovaj naslov. Naravno, igra bi trebala imati i puno predstavljanje na EA Playu u lipnju, kao i beta testiranje na ljeto prije izlaska igre.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano