Vijesti

Digital Foundry potvrdio – Call of Duty: Modern Warfare engine je pravo čudo i do sad najveći skok u serijalu

Vidjeli smo to odmah, u prvom traileru kako je novi Call of Duty engine zaista ogroman, ogroman skok u odnosu na sve prijašnje godine. Većina svjetskih medija prenijela je informaciju da je riječ o potpunom novom engineu. Iako to nije sasvim točno i krivo je, igra je zaista ostvarila, rekli bismo, pravi next-gen skok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, engine za Modern Warfare nije potpuno nov, ali tko je realno to mogao vidjeti kad je trailer koji se vrtio na PS4 Pro konzoli izgledao genijalno? Čekali smo par dana da čarobnjaci iz Digital Foundryja odrade svoju magiju, a jučer to konačno i jesu. Iako je igra još mjesecima od izlaska, već sad igra radi u stabilnih 60 FPS-ova što je pravo čudo.

Dakle, možemo svi skupa maknuti skepticizam iz jednadžbe i konačno na kraju generacije uživati u pravom Call of Duty iskustvu. Znamo već sad da će se prodavati kao burek, ili u novije doba – Fortnite vBucksi.

Sa svim modernim grafičkim čudima, jakim fokusom na priču i single player kampanju, bogat i raznolik multiplayer kao i novi co-op mode ova igra neće podbaciti. Zna to i ovaj golub koji kenja na mojoj terasi dok ja pišem članak.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano