Vijesti

Digital Foundry potvrdio – grafika u Cyberpunku 2077 nije downgradeana; istina je potpuno suprotna

Čarobnjaci iz Digital Foundryja su upravo izbacili video koji je riješio sve moguće dileme i nagađanja o zadnjem gameplay prikazu Cyberpunka 2077. Grafika u igri nije doživjela bilo kakav downgrade. Štoviše, u odnosu na onaj demo od 45 minuta, grafika je poboljšana i to podosta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

OK, zašto izgleda onda lošije?

Digital Foundry i svi posjetitelji Gamescoma su mogli isprobati gameplay demo u trajanju od sat vremena. Mi smo vidjeli samo 14 minuta prilično loše editiranog videa, koji nije napravio uslugu igri. Ne samo zbog lošeg edita, već zbog činjenice da je CDPR uploadao 1080p video i umjetno ga upscaleao na 4K rezoluciju. Zbog toga izgleda sve pomalo mutno i s manje detalja.

Prošli gameplay od 45 minuta vrti se u nativnih 4K i zato sve izgleda bolje. Demo koji je igrala DF ekipa nedavno na Gamescomu osim što je trajao sat vremena, vrtio se u 4K rezoluciji i zahvaljući puno boljim refleksijama i RTX elementima, igra je prema njihovim riječima, puno bolje izgledala od onog 45-minutnog gameplay.

Dakle, Cyberpunk 2077 nije downgradean, već je istina sasvim drugačija. Baš kao što smo se zapitali i mi prošli puta, pita se i DF…! Kako izgleda konzolaška verzija igre? Sve što smo dosad vidjeli vrti se na high-end PC-u koju pokreće RTX 2080 Ti grafička kartica.

I kao što smo rekli u prošlom tekstu – igrat ćemo mi Cyberpunk 2077 i na ovoj generaciji konzola, no sigurni smo da će tek next-gen konzole donijeti vizuale kakve će sad imati PC verzija.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano