Vijesti

Dobili smo 24 minute novog Modern Warfare gameplaya i saznali nove informacije

Gamescom u Njemačkoj nam se opasno bliži, a s njim se čitava igraća industrija budi. Za točno 7 dana kreće ludnica u Koelnu, a mnogi izdavači će premijerno pokazati nove igre, ali i gameplay iz igara za koje smo do sad vidjeli samo CGI trailere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Infinity Ward je do sad zaista pokazao puno toga, a na Gamescomu se očekuje da će pokazati još više single player misija što svi jedva čekamo. No, prije toga, ekipa nas je odlučila počastiti hrpom novog multiplayer gameplaya u 4K rezoluciji.

Gameplay koji možete vidjeti snimljen je na PS4 Pro konzoli, a prikazuje 5 različitih mapa i 5 različitih modeova koje ćemo moći igrati na launchu. Kao što smo rekli – BR mode neće biti na početku dostupan i doći će 99,99% početkom 2020. godine.

Ako niste pratili veliko multiplayer otkrivanje i ne znate ništa o tome, svakako je preporuka da pročitate tekst gdje smo na jednom mjestu objasnili apsolutno sve što trebate znati.

Nove informacije…

Zahvaljujući Amazonu koji je lekao neke stvari prije reda, možemo vidjeti da će u igri biti nove frakcije, dok na idućoj slici možemo vidjeti dio kustomizacije likova. Očito ćemo moći primjeniti na sebe široku paletu body painta.

Frakcije

Malo kustomizacije…

Zanimljivo je da je Amazon lekao i jednu očito protagonisticu koju ćemo vidjeti u single player kampanji. Slika pokazuje i različite mogućnosti kustomizacije u multiplayeru.

Osim Amazon leakova, saznali smo još dosta zanimljivih stvari koje je na Redditu otkrio jedan od developera igre.

  • Moći će se igrati offline protiv botova. Jedan član je rekao da nema Xbox Live i da igra offline.
  • Custom mečevi – potvrđeno je da 2v2 mape podržavaju i 3v3 u custom mečevima, a developer je rekao da i drugi modeovi i mape podržavaju custom mečeve
  • Realism opcija u igri – to je opcija koju možete uključiti, a u kojoj je HUD sveden na minimum. Nema pokazivača, nema kompasa niti radara naravno. Da biste shvatili gdje je neprijatelj, morate ga doslovno čuti.
  • Navedena opcija nije ekskluziva za noćne mape kako se mislilo do sad, nego Realism mode možete uključiti kad god želite.
  • Recoil u igri je prilično realističan i morat ćete smiriti pušku modificiranjem iste. Ne morate, ali biti će vam puno teže ubiti nekoga.
  • Tactical Sprint je nova vrsta jako kratkog, ali i jako brzog sprinta po mapi. Tactical Sprint je brži od klasičnog kretanja ili trčanja.
  • Melee finisheri – postoje dvije vrste. Kratkim pristiskom na melee dugme napravit ćete standardan kill, ali držanjem duže istog gumba, pokrenut ćete brutalnu egzekuciju neprijatelja koju ćete moći kustomizirati

Ponavljamo, Gamescom je za 7 dana, a tada ćemo saznati (ako ne i ranije) hrpu novih informacija. Call of Duty: Modern Warfare izlazi 25. listopada.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano