Vijesti
Popularno

Dobili smo još jednu novu i snažnu potvrdu da je GTA VI zaista u izradi

Vjerujemo svi već da se na Grand Theft Autu VI debelo radi. Prošli put kad je izašao Red Dead Redemption, GTA igra došla je u periodu od dvije godine. Sve poznate glasine govore da GTA VI zaista izlazi iduću godinu, a one najluđe kažu da je GTA VI launch naslov za next-gen konzole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi i prilično veliki dokaz je životopis Rockstarovog programera Bibin Michaela, koji je radio na Red Dead Redemptionu 2 i čije ime možete vidjeti u creditsima igre.

Naime, on je iskusni 3D artist, a u njegovom životopisu između ostalog piše da je između prosinca 2017. godine i travnja 2018. godine radio na vozilima za GTA V DLC, ali i GTA VI.

Ove informacije se itekako podudaraju s glasinama o kojima smo već pisali da je GTA VI debelo u razvoju.

Rockstar je ogroman studio i iako je njihov RDR 2 izašao tek prošle godine u listopadu, velike su šanse da je GTA VI već duže vrijeme u razvoju. Ako igra bude značila ponovno povratak u San Andreas o čemu se naveliko šuška, mislimo da će igraća zajednica upasti u najveći delirij ikada.

Inače, često su kroz povijest upravo neoprezni developeri “leakali” mnoge igre i na kraju ovakvih 90% glasina pokaže se točnim.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano